Home to Home Styling
NÄSETS BACKAVÄG 58A
421 66 VÄSTRA FRÖLUNDA

tel.070-7709475

jenny@hometohomestyling.se

VAD ÄR HOMESTAGING?

Direkt översatt betyder ordet Homestaging ”iscensättande av hem”, att arrangera ett hem som är i övergång från en ägare till en annan. I detta skede är det viktigt att visa Skatteverketupp bostadens potential och kvalitéer på ett sådant sätt att många fattar tycke. Att använda homestaging är idag etablerat i Sverige inför bostadsförsäljning. Fler och fler ser fördelen med att anlita professionell hjälp där man kan se chans till budgivning, högre pris och snabbare avslut.

varför HOMESTAGING?

När du skall sälja din bostad och kanske inte själv har tid eller kunsakap att iordningsställa den har du
stor hjälp av en homestaging. För att bostaden skall tilltala så många som möjligt är det viktigt att den
känns harmonisk och neutral, så att den potentiella köparen kan se bostaden som sitt framtida hem,
oavsett vem han eller hon än är.

vardagsrumHOMESTAGING HJÄLPER DIG
ATT GÖRA DITT HEM TILL EN
LÄTTSÅLD, ATTRAKTIV BOSTAD
MED ÖKADE VINSTCHANSER.

ARBETSGÅNG

Vårt samarbete inleds med ett möte i ert hem. Första besöket, som är kostnadsfritt, bör ske i god tid före annonsering för bästa resultat. Tillsammans går vi igenom rum för rum för att komma fram till möjliga förändringar och förbättringar för att lyfta fram bostadens bästa egenskaper.

Därefter diskuterar vi oss fram till vad ni behöver. Jag lämnar på plats ett passande förslag på åtgärdspaket och skickar offert så fort som möjligt.Väljer du därefter att anlita mig så presenterar jag inom några dagar ett utförligt dokumenterat åtgärdspaket.

Beroende på vilka åtgärder som skall genomföras så sker det med god till innan fotografering som är första steget för exponering av bostad. Därefter visning och försäljning. Betalning sker två månader efter utförd styling då de flesta hunnit få handpenning för den sålda bostaden.